Colofon
Matt Jan Gerard Maassen-Pohlen
Foto-kunst-auteur 712556 - VG-Bild-Kunst Bonn

Bahnhofstrasse 52
53947 Nettersheim
Duitsland

Telefoon: +49 • 2486 • 223799

E-mail: kontakt (at) id-illustration-design (dot) de

BTW-nummer: DE120220303

Verantwoordelijk voor journalistiek-redactionele inhoud in tekst en beeld:

© Matt Jan Gerard Maassen-Pohlen
Bahnhofstrasse 52
53947 Nettersheim
Duitsland

E-mail: kontakt (at) id-illustration-design (dot) de

Privaybeleid

Fotocredits: illustratie, fotografie, grafisch ontwerp
© Matt JG Maassen-Pohlen BK auteur 712556
© Dipl.Des. Helga Pohlen BK auteur 759720

ontkenning
Alle informatie op deze website kan worden aangevuld, verwijderd of gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Volgens het vonnis van 12 mei 1998 - 312 O 85/98 - van de rechtbank (LG) Hamburg ("aansprakelijkheid voor links") distantiëren wij ons uitdrukkelijk van alle inhoud van alle op deze homepage gelinkte buitenlandse zijden en daardoor mogelijke schade. Alternatieve beslechting van geschillen krachtens artikel 14, lid 1 ODR-VO en § 36 VSBG:

De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS) dat toegankelijk is via http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Er is geen verplichting om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Tegenstrijdige reclame-e-mails
Het gebruik van contactgegevens (die werden gepubliceerd in het kader van de verplichting tot het drukken van de afdruk) voor de verzending van niet uitdrukkelijk aangevraagde advertenties en informatie wordt hierbij tegengesproken. De exploitant van de site behoudt zich het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen in het geval van ongevraagde promotionele informatie, met name spam-e-mails.

copyright
De inhoud en werken gemaakt door de exploitant van deze website op de website zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Reproductie, aanpassing, distributie en elke vorm van exploitatie buiten het gebruik dat expliciet is toegestaan ​​door het auteursrecht, vereist de schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke persoon. Voor zover deze website inhoud bevat die niet door de exploitant van de website is gemaakt, is de Auteursrechten van derde partijen worden in aanmerking genomen en de inhoud van derden wordt dienovereenkomstig gemarkeerd.